NFUK Utstillinger

NETTSIDEN TIL NFUK HAR BLITT HAKKET OG MYE FUNGERER IKKE. ALLE INFORMASJON ER PÅ PLASS, MEN BILDENE ER BORTE. VI JOBBER MED SAKEN

NFUK årsutstilling i 2024 er på Krona, Romsdalsmuseet i Molde, med åpning lørdag 14.september. Utstillingen varer frem til søndag 10. november.

NFUK årsutstilling i 2024 er på Krona, Romsdalsmuseet i Molde, med åpning lørdag 14.september. Utstillingen varer frem til søndag 10. november. Søknadsportalen er nå stengt. Juryen er i gang med den vanskelige oppgaven, å finne riktige sammensetning av bildene til årsutstillingen. Det var 71 søknader.

NFUK Årsutstilling 2023, Galleri Jessheim 3-18.juni.

Årsutstillingen i 2023 arrangeres i samarbeid med Ullensaker kunstnerforening. Galleri Jessheim er en flott lokale, lett tilgjengelig fra store deler av Østlandet, hvor blant annet Romeriksutstillingen arrangeres hvert år.

Se utstillingskatalogen i flipoverutgave her

2022: Årsutstilling på Skur 2, Stavanger.

Åpnet kl. 14.00 lørdag 1.okt

Se utstillingskatalogen i flipover utgave her.

2021: Landsutstilling på Vestfossen Kunstlaboratorium
Se utstillingskatalogen i flipover utgave her.
Norsk Forening for Uavhengige Kunstneres (NFUK) landsutstilling: var en spennende og mangfoldig utstilling , hvor over 50 kunstnere fra hele landet stilte ut. 300 besøkende fant veien til galleriet i løpet av utstillingen, til tross for at det var langt utenfor allfarvei.
Se stemningsvideo fra åpningen her.


2020: Digital Biennale
Se utstillingskatalogen i flipover utgave her.
I 2020 arrangerte NFUK en nettbasert salgsutstilling hvor det er presentert det kunstneriske mangfoldet blant våre medlemmer. Dette var en Biennale med premiering i ulike kategorier.
Besøk vår store års utstilling / biennale med inntil 100 juryerte, utstilte verk


2019: Landutsilling på Galleri Hamar kulturhus
Utstillingen besto av 81 arbeider utvalgt blandt 76 medlemmer. Den var variert og spente vidt – fra det naturalistiske, «lett å lese» uttrykk til det mer komplekse, non-figurative og abstrakte innen maleri, tegning, collage, fotografi, ulike grafiske verk og skulptur. Fagjuryen var ved Jon Olav Helle og Bjørnulf Dyrud (begge NBK) og Kari Utgaard (NFUK) og kurator er Jon Olav Helle og Bjørnulf Dyrud.


2018: 25 år Jubileumsutstilling på Vestfossen Kunstlaboratorium
Utstillingskatalogen kan du bla gjennom her.
Du kan også besøke utstillingen virtuelt her.

NFUK BIENNALE 2017 – Stavern. Galleri Annekset 01.-23. juli
Mer om utstillingen her.


TIDLIGERE LANDSUTSTILLINGER

2016 Landsutstilling i Rådhusgalleriet, Oslo Rådhus
2016 Landsutstillingen Nes, Årnes 
2012 Landsutstilling Stavern
2011 Landsutstilling Rådhusgalleriet
1993 – til nå  Historisk oversikt over utstillingene